Thursday, January 04, 2007

Alhamdulillah....



Syukur.. Alhamdulillah...
Takde kaitan apa2pun gambar atas tu dengan diriku. Tu aku kidnap dari website. Hihihi...
Akhirnya penantian berakhir. Dapat juga aku keputusan temuduga biasiswa few days after raya hari tu. Syukur alhamdulillah..dapat jugak aku biasiswa tu untuk buat full time PhD aku. Kena kerja rajin-rajin and siapkan semua benda sebelum Julai 2007 untuk tinggalkan alam kerja dan masuk sepenuhnya alam belajar. Alhamdulillah..syukur dengan rahmat dan pemberian Allah Yang Maha Esa. Moga dipermudahkan usaha aku untuk menggenggam cita-cita dan harapan. Ameen....

6 comments:

fireflies on Thursday, January 4, 2007 at 11:20:00 AM GMT+8 said...

Allah tu Maha Adil.Kekadang kita tak perasan.. Saya dah tak dapat scholar untuk buat master full time jadi kene balik keje sambil buat master. Epel lak dapat buat PHD full time dan dapat scholar.Allah tu Maha Adil..
Dunia Ibarat Roda kan..:)

epelijau on Thursday, January 4, 2007 at 12:02:00 PM GMT+8 said...

hmm...subhanallah...yang pentingnya kena usaha sungguh2 utk dpt apa yg kita nak...moga sama2 berjaya..ameen

K@ssim Sel@m@t on Friday, January 5, 2007 at 12:40:00 AM GMT+8 said...

Semoga nama Dr.epelijau dapat direalisasikan..insyaAllah....tak sangka ek dpt kawan dgn doktor...hehehe dr.epelijau n dr.baiksss...dr.keshi bila lagi?

azuna on Friday, January 5, 2007 at 12:46:00 AM GMT+8 said...

epal buat phD kat mana ek?? Jom la buat kat sini..

baiksss on Friday, January 5, 2007 at 3:31:00 AM GMT+8 said...

tahniah kak am.meh ler buat phd kat ailen.hehe.belajaq rajin2 no.hihi

epelijau on Friday, January 5, 2007 at 9:09:00 AM GMT+8 said...

mekasih kawan2..actually, epel dah start buat kat sini, kat UiTM, I hv a very good supervisor and tak rasa nak gi overseas dah.hihihi..alhamdulillah..
mula july tahun lepas secara part time, so dah dpt scholarship dptlah buat full time..
Doakan kejayaan epel ye..epel juga doakan untuk semua kawan2...moga 2007 ni membawa sinar kebahagiaan dan kejayaan buat kita semua..AMEEN...

 

Catatan Suka Duka Gembira Derita Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino