Thursday, February 08, 2007

Hujung Minggu...


Last weekends, tiring and packed as usual..saturday is my study time. My super duper dah pandang2 jeling2 and I have to proceed and show results to him..uwaaaa!!!!!!!!!

Sunday, hubby gi driving training, still driving instructor tak nak bawak on the road sbb blom ada surat JPJ..hmm..sabar jelah. have to work that out anyway.. Susah2 dulu..senang2 kemudian insyaAllah...

Pas abes hubby blaja kat bukit, 3-point turns dan juga side parking...sejam jugak tu...kami ke umah kak awwa dan family yg very close to the driving school..dah lama tak ke umah kak awwa. Rindu gak ngan dia. Dia sakit pun tak dan nak gi tengok lagi. Aku gi dengan bawa bekalan nenas yg aku beli kat melaka..and ikan kering yang mak mertua bawak dari KT..nak masak gulai nanas ikan masin kat umah kak awwa. Boleh makan tengahari sesame.

Sampai je terus masak2 and nilah lauknya...Doesn't look that nice sbb aku tak amik gambo yg ada dlm mangkuk hidang..aku amik hak dalam periuk..hahahahhaha


Gulai nanas ngan ikan masin...sodap ko? Yang pastinya podehh...hihihi


Ulam-ulaman...timun, salad dan daun duri tujuh bilah..hihi...asyik tak ingat nama daun ni


Sambal belacan...podeh ya amat...hihihi..sehingga berair idung...sodapp..makan ngan ulam...nyum nyum....

Pas makan2..kak lia datang dengan anak2...bawak plak pasta...wahhh..sodap...lupa dah makan nasik...terus je makan pasta plak...

Hafiz and frens...seronok sgt dia main roller skate tu...aku dok imagine kalau aku yg main benda tu..mesti aku jatuh tergolek2 2 meter per minit...hihihi

Betik...dari hasil tanaman kak awwa...rajinnya....


Jeruk yang Kak Lia bawak..dia baru balik dari Penang...nyum2...sodapppp

1 comments:

azuna on Thursday, February 8, 2007 at 2:43:00 AM GMT+8 said...

nampak memang sodap...nyum2...post ni mengingatkan azuna pd mak kat kg...huwaaaaa....:(

 

Catatan Suka Duka Gembira Derita Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino