Tuesday, August 28, 2007

Fuuhh...masih ada rezeki...


Saturday...
Gi Melaka again..jap je dah 2 weeks..
On d way balik..
Teringat sesuatu...
Pantas diselongkar handbag....TAKDE
Bag ngajo...TAKDE
Paper bag...TAKDE gak....
Ingat balik...
Tadi..letak dlm handbag...gi bilik KP...
Pastu gi balik DK...pastu....
OOOOoooOOOOOOOOOOOOOooooooooooOOOOOOOOOOOOO
TIDAK!!!
Tertinggal kat dewan kuliah...
My external hard disc...
huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dalam tu ada semua hasilan/dokumen/results/data aku..
Sebab aku jarang store apa2 dalam laptop --> laptop slow....sumenya aku dump dalam EHD/portable disc tuh...
Call KP...tak angkat
Call cik Wan...tak angkat
Call Cik Reen...tak angkat
Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....waktu tu dah lepas dari alor gajah..dah nak masuk Pedas...takkan nak patah balik...
Last2 dapat call cik Reen...dia bg no cik Wan...
Cik Wan masih ada kat kolej...
KP plak call...KP kata cik Wan dah amik rete aku tu dan dah simpan...
Lega...
Hubby pun tumpang lega..sbb dia akan lebih susah dari aku sendiri if anything happens to my results/data/paper...huhuhuhu....
Alhamdulillah...lain kali jangan lalai...

1 comments:

fireflies on Tuesday, August 28, 2007 at 4:33:00 PM GMT+8 said...

ngeh ngeh ngehh.. buatla bebanyak backup... kat ext hard disk kat pen drive.. kat cd..


:P sib baikkkkkk

 

Catatan Suka Duka Gembira Derita Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino