Friday, November 23, 2007

Hikhikhikhik....


Notis pemberitahuan:
Saya, epel, sedang dalam mood nak ubahsuai template...
Saya, epel, sedang cuba belajar bahasa HTML yang memang saya tak pernah pandai...
Saya, epel, dah penat...
Nanti sambung edit ek...hihihihi...

p/s: sorry, chatbox terhilang sempena 'kepandaian' baru mengubahsuai saiz segala ni...sila tinggalkan jejak di ruangan comments secara manual

pp/s: saya, epel sedang melepaskan tension dengan bebanan kerja yang banyak selepas discussion dengan sv ptg tadi...rasa mcm nak kongsi dengan kakak Zlaa yang di Notts nun...Kak!! Help!!

ppp/s: Maaf kepada semua pengunjung sebab lama tak update..thanks utk semua komen....

3 comments:

ZLAA on Friday, November 23, 2007 at 10:44:00 PM GMT+8 said...

Salam Epelijau,

Akak tengah take things one by one at a time. Terpaksa. Kalau tak, stress. Sekarang ni tengah belajar relax..

Atiesya on Monday, November 26, 2007 at 8:31:00 AM GMT+8 said...

cumilnya...kagannya sama kamu epel hihihi..owh kalu ada cbxpun akak bukan boleh contengpun akibat keuzuran komputerku huhuhuh..walau apapun selamat berumah baru lah....

epelijau on Monday, November 26, 2007 at 2:37:00 PM GMT+8 said...

kak zlaa...
ermmm...1 thing at a time...btol kak...nak blaja relax...ermm...tarik napas...lepas...hihi


kak awwa,
hihihi...kita pun kangen sama akak...tak sempat nak nyinggah kat PJ nun. InsyaAllah ada masa dan diijinkan Ilahi kitakan ketemu lagik..

 

Catatan Suka Duka Gembira Derita Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino