Tuesday, October 30, 2007

SYUKUR ALHAMDULILLAH...


Syukur Alhamdulillah atas kurniaanMu.
Moga mendapat keberkatan di setiap langkahanku di masa mendatang.
Tahniah juga buat Cik UST.
Terima kasih buat hubby tercayang n family...Cik Senyum and DrKay yang membantu.
Alhamdulillah...
Actually..last May aku menduduki Pee Tee Kay. Kakitangan gomen tahulah sistem evaluasi tahap kompetensi utk kami ni. Aku amik tahap III. Alhamdulillah...lulus...dapat aras IV. Aku tak sangka walaupun berharap sebab kali pertama format berubah. Kalau batch sebelum kami ni ada 30% tugasan dan selebihnya exam bertulis...tapi kami...
ada 30% penilaian berterusan termasuklah pakaian dan keterampilan..pastu ada 2 presentation dan 1 written assignment. Untuk ujian, ada 3 presentation dan 3 written assignment yg perlu dilaksanakan. Masa ada 5 hari..yaa...5 hari yg sgt kronik dlm hidup ini...hihihi...Apa yang aku bule dapat lepas lulus ni? Aku pun baru je tahu...
1. Anjakan gaji
2. Bule mohon naik pangkat (ni aku blom nak buat sbb ada byk syarat lain..dan aku blom yakin utk ini....nantilah...aku penuhi syarat2 lain tu lebih dari tahap minimum...baru aku mohon....)
Tulah kisahnya....Alhamdulillah....syukur...

3 comments:

arsaili on Wednesday, October 31, 2007 at 9:45:00 AM GMT+8 said...

kongsikanla citer gembira..ehehe

ayong afzan on Monday, November 5, 2007 at 12:18:00 PM GMT+8 said...

Tahniah akak...semoga terus dipermudahkan urusan...naik pangakat, naik gaji, boleh blanja lagi..hihi...

fireflies on Friday, November 9, 2007 at 1:38:00 PM GMT+8 said...

wahhhhh.. tahniah tahniah.. kesabaran yang membuahkan hasil.. ameen

 

Catatan Suka Duka Gembira Derita Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino