Sunday, December 12, 2010

Aktiviti menghilangkan sakit kepala


Cuti sekolah datang lagi...err...sebenarnya dah lama bermula, cuma agak tidak signifikan untuk saya kerana rutin harian saya tetap sama. Seperti biasa, kaklang akan pulang bercuti ke Seremban....dan kali ini, mereka berhajat untuk berjalan-jalan di Taman Pertanian Bukit Cherakah...saya juga sudah lama tidak ke sana dan sudah agak lama tidak berpeluh sakan. Lantas ajakan kaklang dan kakcik saya terima dengan hati terbuka sambil kalut mencari kasut sukan dan beg sandang belakang yang dah lama bercuti...hihihi.
Kucing ini erm...merenung nasib...hihihi


 Ini Harith...yang sangat suka senyum.
Kami berjalan sepanjang perjalanan
 ke rumah 4 musim...hanya menaiki bas semasa perjalanan pulang sahaja.


 Penat berjalan. berhenti dulu untuk membeli aiskrim :)....dan anak-anak ini begitu bersemangat menyerbu kawanan merpati...hihihi.. mak sedara pun sama sebenarnya...hihihi

 Rumah 4 musim sedang dilanda salji... owhhh...I miss London...erkkk..tetiba sangatkan makteh ni...



Kesimpulannya...aktiviti yang sangat bagus untuk menghilangkan stress dan sakit kepala....hihihi...dan bergembira bersama anak-anak saudara yang sudah sama tinggi dengan saya.

Nota 1: Malamnya pula kami ke i-city...
Nota 2: Suami saya sedang menduduki peperiksaan akhir semester...setahun lagi sebelum tamat pengajian, insyaAllah.
Nota 3: Time really flies...very fast....I'm catching up with so many things yet sometimes I feel I'm losing so many things...May Allah eases things for me...and my family..

2 comments:

PynGees on Monday, December 13, 2010 at 8:51:00 AM GMT+8 said...

salam...

cik am...n3 u kali ni betul2 wat gee rindukan shah alam...no more bukit cherakah...no more i-City (walhal dulu sblm move lum wujud pun lg)...apapun, senyum sndri baca n3 nie smbl mengimbas kenangan2 lalu...

Epelijau on Wednesday, December 15, 2010 at 6:26:00 PM GMT+8 said...

cik g..masa kita buat family day kat cherakah tu were u still around? rasanya mcm adakan :)

 

Catatan Suka Duka Gembira Derita Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino